گزارش تخصصی زبان و ادبیات فارسی
ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

چکیده گزارش:

 

دبیران زبان فارسی، هنگام آموزش این درس در مقطع متوسطه، با مشکلاتی از جمله، حجم زیاد کتاب، کابردی نبودن آموزش‌ها، نبود فرصت کافی برای پرداختن به املا و روخوانی، وجود یک کتاب با محتوای یکسان در همه رشته‌ها و ناهماهنگی بین مطالب کتاب‌های زبان فارسی 1 و 2 و 3 روبه رو هستند. یافتن راه کارهای مناسب برای این مشکلات، می‌تواند در آموزش زبان فارسی تأثیر گذار باشد.

 

 

مقدمه گزارش:

زبان فارسی، آیینه فرهنگ و هویت ملی ما ایرانیان است این زبان، در گذر زمان فراز و نشیب‌های زیادی را طی کرده، اما همچنان جاودان مانده است. در دوره‌های معاصر، به دلیل گسترش ارتباطات، پیشرفت‌های صنعتی و هجوم واژه‌های بیگانه، این زبان بیش از هر دورهٔ دیگر در معرض خطر قرار گرفته است. یکی از نهادهایی که بیش از حد هر نهاد دیگری می‌تواند در حفظ زبان فارسی تأثیر گذار باشد، وزارت آموزش و پرورش است. هر چند که در سال‌های اخیر، سازمان تألیف کتاب‌های درسی، تلاش‌های فراوان و مثبتی را در این جهت آغاز کرده، این کتاب‌ها به یک باز نگری مجدّد نیاز دارد. نگارنده در این مقاله بر آن است تا بخشی از مشکلات آموزش زبان فارسی در آموزش متوسطه را برشمارد و راه حل‌هایی را برای رفع آن‌ها ارائه دهد.

بدنه یا متن گزارش:

ضرورت و موانع ادبیات

در بین دروسی متعددی که در مدارس ارائه می‌شود یکی هم «ادبیات فارسی» استبدیهی است که آموزش این درس مانند تمام دروس دیگر مفید است؛ اما آن چه ما را به برگزاری این میزگرد ملزم کرد این بود که دانستن «ادبیات» نه تنها مفید بلکه ضروری است.
در بین تعاریف مختلفی که از انسان می‌شود و عموماً تمایز او از حیوانات را بیان می‌کند متداول‌ترینش این است که «انسان حیوانی است ناطق.» چنانچه این تمایز را بپذیریم منطقاً این ذهنیت پیش می‌آید که در میان انسان‌ها آن که قدرت سخن گویی و نطق بیش تری داشته باشد از مراتب بالاتری در زندگی برخوردار است. «ادبیات» ابزار اصلی این قدرت است.
راهبردهایی برای ارضای نیازهای یادگیری فراگیران:

 تشخیص نیازها، علایق واهداف منحصر به فرد دانش آموزان و نظر سنجی یا مصاحبهٔ فردی شیوهٔ خوبی برای پی بردن به نیازها، علایق و اهداف منحصر به فرد هر دانش آموز است. اطلاعات به دست آمده از نظر سنجی‌ها و مصاحبه‌ها را می‌توان با اطلاعات جمعیت شناختی و سابقهٔ موجود در پرونده‌های دانش آموزان همچنین مشاهدات رفتار و عملکرد آنان تکمیل کرد. در این بخش علایق دانش آموز در طی نظر سنجی  به دست آمده ارائه می‌شود.

 



لینک دانلود:

گزارش تخصصی زبان و ادبیات فارسی


گزارش تخصصی زبان و ادبیات فارسی

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب: گزارش تخصصی ادبیات فارسی ۲ و زبان فارسی ۲,گزارش تخصصی ادبیات فارسی راهنمایی,گزارش تخصصی ادبیات فارسی,گزارش تخصصی دبیر ادبیات فارسی دبیرستان,گزارش تخصصی ادبیات فارسی هشتم,گزارش تخصصی زبان فارسی متوسطه,گزارش تخصصی درس ادبیات,,گزارش تخصصی دبیر ادبیات فارسی راهنمایی,گزارش تخصصی ادبیات فارسی دبیرستان,گزارش تخصصی ادبیات متوسطه اول,گزارش تخصصی درس ادبیات فارسی متوسطه اول,گزارش تخصصی ادبیات فارسی متوسطه اول,گزارش تخصصی زبان فارسی,گزارش تخصصی ادبیات فارسی متوسطه دوم,گزارش تخصصی ادبیات دهم,گزارش تخصصی درس ادبیات راهنمایی,گزارش تخصصی ادبیات,گزارش تخصصی دبیر ادبیات,گزارش تخصصی دبیر ادبیات متوسطه,گزارش تخصصی دبیر فارسی هفتم هشتم نهم, ,
ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی