ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

 

پروپوزال يا طرح تحقيق، پیش روی شما صرفا جنبه آموزشی دارد . در پروپوزال، شما به معرفي موضوعي كه براي پايان نامه خود انتخاب كرده ايد، توضيح اهميت آن موضوع، ذكر پ‍‍ژوهش هايي كه در گذشته در اين باره صورت گرفته، و نتايجي كه فكر مي كنيد از تحقيق خواهيد گرفت می پردازيد. هم چنين روش يا روش هايي كه در پژوهش از آن ها بهره خواهيد گرفت را ذكر مي كنيد. این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.


لینک دانلود:

نمونه پروپوزال شیمی (1)

 




تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:,نمونه پروپوزال شیمی,نمونه پروپوزال شیمی تجزیه,نمونه پروپوزال شیمی آلی,نمونه پروپوزال شیمی فیزیک,نمونه پروپوزال شیمی کاربردی,نمونه پروپوزال مهندسی شیمی رایگان,نمونه پروپوزال مهندسی شیمی,نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی شیمی,دانلود نمونه پروپوزال مهندسی شیمی,نمونه پروپوزال دکتری شیمی,نمونه پروپوزال ارشد شیمی تجزیه,نمونه پروپوزال رشته شیمی تجزیه,نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد شیمی آلی,نمونه پروپوزال ارشد مهندسی شیمی,نمونه فرم پروپوزال مهندسی شیمی,نمونه پروپوزال مهندسي شيمي,
ارسال توسط ali ahamadi

 

پروپوزال يا طرح تحقيق، پیش روی شما صرفا جنبه آموزشی دارد . در پروپوزال، شما به معرفي موضوعي كه براي پايان نامه خود انتخاب كرده ايد، توضيح اهميت آن موضوع، ذكر پ‍‍ژوهش هايي كه در گذشته در اين باره صورت گرفته، و نتايجي كه فكر مي كنيد از تحقيق خواهيد گرفت می پردازيد. هم چنين روش يا روش هايي كه در پژوهش از آن ها بهره خواهيد گرفت را ذكر مي كنيد. این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.


لینک دانلود:

نمونه پروپوزال ارشد مهندسی مکانیک (1)

 




تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:,پروپوزال مکانیک Pdf,پروپوزال مکانیک تبدیل انرژی,پروپوزال مکانیک,پروپوزال مکانیک طراحی کاربردی,پروپوزال مکانیک خودرو,پروپوزال مکانیکی,نمونه پروپوزال مکانیک,دانلود پروپوزال مکانیک,پروپوزال آماده مکانیک,پروپوزال رشته مکانیک,نمونه پروپوزال مکانیک تبدیل انرژی,پروپوزال مهندسی مکانیک تبدیل انرژی,پروپوزال ارشد مکانیک تبدیل انرژی,دانلود نمونه پروپوزال مکانیک تبدیل انرژی,دانلود پروپوزال ارشد مکانیک تبدیل انرژی,نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مکانیک تبدیل انرژی,دانلود نمونه پروپوزال رشته مکانیک تبدیل انرژی,نمونه پروپوزال مکانیک طراحی کاربردی,
ارسال توسط ali ahamadi

براساس روانشناسی یادگیری و آموزشی نظارت و ارزشیابی حلقه آخر فعالیتهای آموزشی و تکمیل کننده انجام آموزش محسوب می شود و عمدتاً با هدف اصلاح و بهبود فرایند آموزش صورت می گیرد. اساساً اطلاق مفهوم ((آموزش)) به یک فعالیت ، منوط به انجام ارزشیابی است. به این ترتیب نظارت و ارزشیابی آموزشی یکی از مهمترین وظایف هر آموزش دهنده است و جزء لاینفکی از اجزاءیک برنامه آموزشی تلقی می شود.

ابزار یا وسیله ای که برای سنجش پیشرفت تحصیلی در موقعیت های آموزشی و تدریس به کار می رود آزمون یا امتحان نام دارد.

دسته بندی انواع آزمون ها: 1-شفاهی

الف) گسترده پاسخ (انشایی)

2 -کتبی ب) محدود پاسخ

ج) گزیده پاسخ

آزمون های شفاهی:در این آزمون ابتدا پرسش کننده ، پرسش ها را به صورت شفاهی مطرح می کند و سپس پاسخ های فراگیران را یادداشت می کند. پرسش و پاسخ هر دو به صورت شفاهی مطرح می شوند.

آزمون های کتبی: تهیه این دسته آزمون ها که از متداول ترین آزمون های پیشرفت تحصیلی محسوب می شود با آنکه به نظر ساده می آید مستلزم دقت ، تجربه و رعایت نکات چندی است که در مورد آنها توضیح داده خواهد شد.

الف):آزمون های گسترده پاسخ: این آزمون برای ارزشیابی برخی ازانواع تغییرات رفتاری ارزش زیادی دارد. ارزشیابی شونده در پاسخ دادن به سئوال ها ، محدودیت چندانی ندارد و آزاد است تا هر طور مایل است پاسخ خود را بپروراند.

.مزیت:

مزیت این آزمون ها این است که آن ها برای اندازه گیری سطوح بالای طبقه بندی هدف های آموزشی ( کاربرد ، تجزیه و تحلیل ، ترکیب و ارزشیابی ) بسیار مفید تر از آزمون های کوتاه پاسخ و گزیده پاسخ هستند. ( پاسخ دهنده در بیان و ارائه پاسخ خود ، آزادی عمل بیشتری دارند.)

معایب:

1- در تصحیح برگه های آزمون انشایی ممکن است نظر شخص تصحیح کننده دخالت کند و از دقت و عینیت نمرات بکاهد.

2-ارزشیابی با استفاده از این آزمون ها به ویژه زمانی که تعداد آزمون شونده زیادباشد وقت گیر است.

3-این نوع آزمون ها نمونه کوچکی از مطالب تدریس و هدف های آموزشی را به دست می آورند و پوشش مناسبی بر تمامی مطالب و محتوای آموزشی ندارند.

مثال :

پایش ورشد کودکان وراه های انجام آنرا توضیح دهید .

آزمون های گسترده پاسخ را چگونه تهیه کنیم:

الف)سئوال را طوری تهیه نمایید که به طور مستقیم به هدف های آموزشی مورد اندازه گیری مربوط باشد.

ب) سئوال را طوری بنویسید که موضوع مهمی را در بر داشته باشد.

ج)سئوال را به گونه ای طرح نمایید که حتی الامکان سطوح بالاتر هدفهای شناختی را در بر داشته باشند .

د) سئوال آزمون را خیلی واضح و مشخص بنویسید .

ه) در تهیه سئوالات گسترده پاسخ از کاربرد کلمات چه کسی ، چه وقت ، کجا و جز اینها که به عنوان قیدهای محدودکننده هستند خودداری کنید.

و) از همه دانش آموزان بخواهید که به همه سئوال ها پاسخ دهند و از طرح سئوالات اضافه ای برای انتخاب دانش آموز از بین آنها باید اجتناب شود.

ز) زمان کافی به پاسخ دهندگان بدهید و برای هر سئوال وقت جداگانه ای پیشنهاد نمایید.

ح) با طرح سئوالاتی که به پاسخ های کوتاه تری نیاز دارند، تعداد سئوالات را افزایش دهید .

ط) یک راهنمای پاسخ یا جواب نمونه تهیه نمایید و نکات کلیدی و مهم پاسخ ها را در آن مشخص نمایید.

ی ) پاسخ های هر سئوال را یک به یک بررسی نمایید و پس از ارزشیابی یک سئوال از تمامی دانش آموزان ، پاسخ سئوال بعدی را بخوانید.

ک ) اشتباهات در پاسخ ها را مهم تلقی نمایید ودر پی علل و مشکلات یادگیرنده در پاسخ دهی باشید .ب –آزمون های محدود پاسخ:

آزمون های محدود پاسخ در واقع حد واسط بین آزمون های گسترده پاسخ و آزمون های گزیده پاسخ هستند و همانطور که از عنوان آن برمی آید پاسخی بسیار کوتاه و مختصر ، در حد یک جمله دارد . به عبارت دیگر ، می توان یک سئوال گسترده پاسخ را به چند سئوال محدود پاسخ تجزیه کرد. اما باید در نظر داشت که هریک از این آزمون ها برای منظور و مقاصد ویژه ای به کار می روند .آزمون های محدود پاسخ معمولاً برای ارزشیابی و دستیابی به اهداف پایین تر سطح شناختی مناسب ترند و ارزشیابی توانایی های بالاتر شناختی به وسیله این گونه سئوال ها دشوار است .

آزمون های محدود پاسخ بصورت یک جمله استفهامی هستند و آزمون شونده باید پاسخ کوتاهی به آن بدهد .

مثال :

بافت را تعریف کنید ؟

این نوع سئوال را می توان بصورت سئوالات کامل کردنی نیز مطرح نمود .

مثال 1 :

افرادی که به خدمات موجود در یک برنامه نیاز دارند و می بایست آنها را دریافت کنند ... نامیده می شوند .

مثال 2:

در مقابل هر یک از اندام های زیر ، دستگاه مربوط به آن را بنوسید .

1- مغز .................. 2- طحال ................ 3- مری ..................... 4- زبان ........................

سئوال های آزمون های محدود پاسخ را چگونه طراحی کنیم ؟

سئوال :

الف –سعی کنید هر یک از سئوالات ، مطلب مهمی را اندازه گیری کند .

ب –سئوالات بطور واضح و مشخص ، مطلب خاصی را در نظر داشته باشد .

ج –برای سئوال هایی که پاسخ عددی دارند واحد مقیاس و میزان وقت را که در مقدار محاسبات باید رعایت شود را مشخص نمایید.

د- در سئوالات کامل کردنی تنها عبارات ویا کلمات مهم را حذف کنید .

ه –چنانچه از انواع مختلف سئوال های محدود پاسخ می خواهید استفاده کنید آن ها را به ترتیب در کنار یکدیگر قرار دهید.

و-تعداد زیادی جای خالی در سئوال های کامل کردنی منظور نکنید.

ج)آزمون های گزیده پاسخ(عینی)

در سئوا ل های گزیده پاسخ ، ارزشیابی شونده باید جواب سئوال را از بین گزینه هایی که در اختیار او گذاشته شده انتخاب نماید . این نوع آزمون ها به علت اینکه در تصحیح پاسخ ها ، نظر شخصی تصحیح کننده دخالتی ندارد و این کار به صورت عینی (غیر ذهنی) انجام می شود به آزمون های عینی شناخته می شوند.سئوال های عینی به ویژه چند گزینه ای را می توان برای ارزشیابی بسیاری از اهداف آموزشی به کار بردو به شرط رعایت اصول و قواعد تهیه آن ، نتایج قابل اعتمادتری را انتظار داشت.( سئوالهایی که بیش از دو گزینه در اختیار فراگیران می گذارند سئوالهای چند گزینه ای نامیده می شوند)

یک سئوال گزیده پاسخ ، از یک پرسش و تعداد معدودی گزینه تشکیل می شود . بر حسب اینکه گزینه ها چه تعدادی باشند ، شکل های متفاوتی از قبیل : صحیح/غلط (دو گزینه ای) یا چهار گزینه ای به خود گیرد.

هر سئوال چند گزینه ای از قسمت هایی به شرح زیر تشکیل شده است :

1. قسمت اصلی سئوال که متن سئوال (تنه) را شامل می شود.(تنه یا متن اصلی سئوال می تواند به صورت جمله سئوالی یا جمله ناقص نوشته شود).

2.گزینه ها به دوصورت نوشته می شوند :

الف : گزینه درست یا بهترین پاسخ

ب :گزینه های گمراه کننده یا انحرافی

(پاسخ ها که یکی از آن ها پاسخ درست سئوال است . سایر پاسخ ها نقش تشخیصی برای پاسخ دهندگانی را دارند که پاسخ درست را نمی دانند واصطلاحا"((گزینه های انحرافی)) نامیده می شوند. گزینه های انحرافی نباید کاملا"غلط باشند .، بلکه باید به شکلی در بر دارنده پاسخی مرتبط با موضوع مورد سئوال باشد. این گزینه های انحرافی اهمیت زیادی در پی بردن به آموخته های نامطلوب یاد گیرندگان دارند ).

شاخص های آزمون ها :

خصوصیت تمام اندازه گیری ها این است که خطا در آنها وجود دارد . برای اینکه مقدار خطای آزمون ها کم شود چند ویژگی زیر را باید دارا باشند :

ü پایایی : یک آزمون هنگامی از پایایی و ثبات برخودار است که اگر آنرا در دو موقعیت جداگانه به یک دانشجو بدهیم ، نتایج مشابهی به دست آید .

ü روائی (اعتبار ) : آزمونی اعتبار دارد که هدف آموزش را بسنجد . چیزی را که می خواهیم بسنجیم را بسنجد . مثلاً وقتی قرار است سواد دانشجو را بسنجیم ابتکار او را نسنجد .

ü عینی باشد : آزمونی از عینیت برخودار است که اگر دو مصحح آنرا تصحیح نمایند ، یک نتیجه بدست آید.

ü عملی باشد : آزمونی که برگزار می شود باید در مدت زمان مناسبی اجرا شده و نمره گذاری آن نیز به آسانی صورت گیرد و تفسیر نتایج آن هیچ ابهامی نداشته باشد.

ü برای دانشجو قابل پیش بینی باشد : هدف آموزش وارزیابی باید یکسان باشد .چنانچه اهداف آموزش در ابتدای دوره به درستی تعیین شده ودانشجویان از آن مطلع باشند ، در این صورت دانشجویان می توانند سئوالات امتحانی را پیش بینی کنند . اگر بعد از اجرای آزمون دانشجویان بگویند ( ما انتظار چنین سئوالاتی را نداشتیم ) شیوه ارزشیابی سئوال برانگیز است .

ü عادلانه باشد : منصفانه باشد و فراگیر را گمراه نکند .

سئوالات عینی (چند گزینه ای) را چگونه طرح کنیم؟

سئوالات باید طوری نوشته شود که تنها به وسیله کسانی که هدف مورد اندازه گیری (پاسخ درست) سئوال را می دانند به درستی پاسخ داده شود ، وکسانی که تسلط کامل بر مطلب ندارند ، نتوانند پاسخ درست آن راانتخاب نمایند . با رعایت موارد زیر می توانید به تهیه سئوالات عینی اقدام نمایید.

قواعد طراحی سئوالات چند گزینه ای

1- هرسئوال باید یک موضوع مهم یا یک هدف آموزشی را اندازه بگیرد.

2- بیشتر از یک مسئله یا یک مطلب در هر سئوال نگنجانید.

3- سئوالات را کاملاً روشن و واضح بنویسید و از عبارت وکلمات قابل فهم آزمون شوندگان استفاده کنید. برای فهمیدن سئوال نیازی به خواندن گزینه ها نباشد.

مثال :

نامناسب : سئوالات چند گزینه ای می توانند ...

مناسب : سئوال های چند گزینه ای برای اندازه گیری چه هدف های مناسب می باشند ؟

4- از تکرار مطالب در گزینه خودداری کنید .

مثال :

نامناسب : (( همه دانش آموزان 13 تا 15 ساله ای که در مدارس ثبت نام می کنند)) ...

الف – در واقع یک نمونه تشکیل می دهند . ب- در واقع یک جامعه محدود تشکیل می دهند .

ج – در واقع یک جامعه نامحدود تشکیل می دهند . د- در واقع یک واحد نمونه برداری تشکیل می دهند .

مناسب : (( همه دانش آموزان 13 تا 15 ساله ای که در مدارس ثبت نام می کنند)) ... در واقع یک ....را تشکیل می دهند .

الف – نمونه ب – جامعه محدود ج – جامعه نامحدود د- واحد نمونه برداری

5- مطالب مورد سئوال ( اصلی ) را به طور کامل در تنه سئوال بنویسید.

مثال :

نامناسب :

جدول مشخصات آزمون :

الف – نشان می دهد که چگونه می توان از آزمون برای بهبود امر آموزش و یادگیری استفاده کرد .

ب- نمونه بهتری از محتوای درس و هدفهای آموزشی را مشخص می کند .

ج- روش مورد استفاده از تصحیح پاسخ های آزمون را مشخص می کند .

د- عینیت آزمون را افزایش می دهد .

مناسب :

مهمترین فایده کاربرد جدول مشخصات درتهیه آزمون های پیشرفت تحصیلی آن است که:

الف-آموزش و یادگیری را بهبود می بخشد.

ب-نمونه بهتری از محتوای روش و هدف های آموزشی به دست می دهد.

ج-روش مورد استفاده در تصحیح پاسخ های آزمون را مشخص می کند.

د- عینیت آزمون را افزایش می دهد .

6- تنه سئوال حتی الامکان باید کوتاه نوشته شود و از آوردن اطلاعات اضافی اجتناب شود .

مثال :

نامناسب : سئوال چند گزینه ای یکی از انواع سئوال هاست چگونه می توان این گونه سئوال ها را برای اندازه گیری توانایی تحلیل یک متن بکار برد .

مناسب : چگونه می توان سئوال های چند گزینه ای را برای اندازه گیری توانایی تحلیل متن بکار برد ؟

7- همه گزینه های یک سئوال باید متجانس و به موضوع واحدی مربوط باشد .

مثال :

نامناسب : کدام یک از مطالب زیر درست است ؟

الف – سئوالات گسترده پاسخ ، بهترین نوع سئوال برای ارزشیابی هدفهای طبقات ترکیب و ارزشیابی هستند .

ب- جدول مشخصات برای آزمون های گسترده پاسخ مفید نیست .

ج- سئوالات عینی را تنها در کلاسهای دانشگاه می توان به اجرا در آورد .

د- هدف های رفتاری از دیرباز مورد استفاده مربیان قرار داشته اند .

مناسب : در رابطه با استفاده از سئوالات گسترده پاسخ وارزشیابی هدف های مختلف آموزشی باید گفت که :

الف – سئوالات انشایی بهترین نوع سوال برای ارزشیابی هدف های طبقات ترکیب و ارزشیابی هستند .

ب- سئوالات انشایی برای ارزشیابی هدف های هیچ یک از طبقات حیطه شناختی مفید نیستند .

ج- بین سئوالات انشایی و عینی از نظر ارزشیابی هدف های گوناگون ، چندان تفاوتی وجود ندارد .

د- بهتر است از سئوالات انشایی به ندرت استفاده شود .

8- تنه سئوال از نظر دستوری نباید طوری نوشته شود که دانشجو را به پاسخ صحیح راهنمایی کند . مثلاً

( اگر تنه سئوال طوری نوشته شود که پاسخ الزاماً جمع باشد و در میان پاسخ های پیشنهادی نیز تنها یک پاسخ جمع و سه پاسخ مفرد باشد ، بدیهی است که تنه سئوال پاسخ را نشان خواهد داد.

مثال :

نامناسب : همسایه های شرقی ایران کدام کشورهاست ؟

الف – جمهوری آذربایجان ب – عراق ج – افغانستان و پاکستان د – ترکیه

مناسب : همسایه های شرقی ایران کدام کشورهاست ؟

الف – آذربایجان و قزاقستان ب – عراق و ترکیه ج – افغانستان و پاکستان د – کویت وبحرین

9- سئوال را طوری بنویسید که پاسخ درست یا قطعاً درست ترین پاسخ باشد.

مثال :

نامناسب : تاثیر انجام واکسیناسیون در بدن چیست ؟

الف –تحریک سیستم ایمنی ب-ساخت پادتن

ج –جلوگیری از ابتلای فرد به عفونت د- بروز نشانه های ضعیف یک بیماری

مناسب : هدف از انجام واکسناسیون چیست ؟

الف –تحریک سیستم ایمنی ب-ساخت پادتن

ج –جلوگیری از ابتلای فرد به برخی عفونت ها د- بروز نشانه های ضعیف یک بیماری

10- برای اندازه گیری فرایندهای پیچیده ذهنی از موقعیت های و مطالب تازه و بدیع تازه استفاده کنید .

مثال :

سئوال حفظی :

کدامیک از موارد زیر ، وقتی در بدن مصرف شود ، بیشترین مقدار کا لری را تولید می کند ؟

الف – یک گرم چربی ب- یک گرم شکر

ج- یک گرم نشاسته د- یک گرم پروتئین

سئوال کاربردی:

کدام یک از مواد زیر اگر از غذاهای روزانه حذف شود ، بیشترین مقدار کاهش کالری را سبب می شود ؟

الف – یک قاشق سر صاف کره ب- یک قاشق سرصاف شکر

ج- یک قاشق سر صاف برنج د- یک قاشق سر صاف ماست

11- گزینه های انحرافی را طوری بنویسید که توجه آزمون شوندگان بی اطلاع از موضوع سئوال را بخود جلب کند.

مثال :

نامناسب : کتاب (( بوف کور )) را چه کسی نوشته است ؟

الف – سعدی ب – صادق هدایت

ج – حافظ د – صادق چوبک

گزینه های الف و ج آن قدر نامربوط است که بعید به نظر می رسد کسی آنها را برگزیند.

12- گزینه های هر سئوال را طوری بنویسید که از نظر دستوری وجمله بندی به نحو درست مکمل متن سئوال باشد .

13- از بکار بردن اشاره های دستوری نامربوط وغیره خودداری کنید .

14- در سئوالات منفی ، کلمات منفی را برجسته جلوه دهید . ( پیشنهاد می شود تنه سئوالات به صورت مثبت نوشته شود .)

15- در نوشتن سئوالاتی که در آنها متن سئوال منفی و گزینه های هم منفی هستند یعنی منفی مضاعف احتراز کنید.

16- تا حد امکان از کاربرد عبارت های مانند ( همه آنچه در بالا گفته شد ، تمام موارد فوق ) وغیره خودداری کنید.

مثال :

نامناسب : کدام یک از هورمون های زیر از هیپوفیز ترشح می شود ؟

الف – رشد ب- کروتیکوتروپ ج – LH د – همه موارد

 

 





تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:تجربیات آموزگار ابتدایی,تجربیات اموزگار ابتدایی رتبه خبره,تجربیات اموزگار ابتدایی برای ارتقای شغلی,تجربیات معلم ابتدایی رتبه خبره و عالی,تجربیات مدون شده آموزگار ابتدایی,تجربیات یک اموزگار ابتدایی,تجربه آموزگار ابتدایی,تجربیات آموزگار,تجربیات ارتقای شغلی آموزگار ابتدایی,تجربیات ارتقای شغلی ارشد به خبره آموزگار ابتدایی,تجربیات ارتقای شغلی خبره به عالی آموزگار ابتدایی,تجربیات مدون آموزگار ابتدایی ارتقای شغلی,تجربیات مدون تدریس یک آموزگار ابتدایی,تحقیق ارتقای شغلی آموزگار ابتدایی,مقاله ارتقای شغلی آموزگار ابتدایی,تجربیات یک آموزگار ابتداییگ,مستندات ارتقای شغلی آموزگار ابتدایی,تجربیات مدون آموزگار,تجربیات مدون آموزگار مقطع ابتدایی,تجربیات مدون آموزگار ابتدایی ارتقای شغلی خبره به عالی, ,
ارسال توسط ali ahamadi

 

پروپوزال يا طرح تحقيق، پیش روی شما صرفا جنبه آموزشی دارد . در پروپوزال، شما به معرفي موضوعي كه براي پايان نامه خود انتخاب كرده ايد، توضيح اهميت آن موضوع، ذكر پ‍‍ژوهش هايي كه در گذشته در اين باره صورت گرفته، و نتايجي كه فكر مي كنيد از تحقيق خواهيد گرفت می پردازيد. هم چنين روش يا روش هايي كه در پژوهش از آن ها بهره خواهيد گرفت را ذكر مي كنيد. این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.


لینک دانلود:

نمونه پروپوزال رشته حسابداری (6)

 




تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:,پروپوزال رشته حسابداری,نمونه پروپوزال رشته حسابداری,پروپوزال آماده رشته حسابداری دانلود رایگان,دانلود پروپوزال رشته حسابداری,پروپوزال آماده رشته حسابداری,دانلود رایگان پروپوزال رشته حسابداری,یک نمونه پروپوزال رشته حسابداری,دانلود نمونه پروپوزال رشته حسابداری,دانلود پروپوزال آماده رشته حسابداری,نمونه تکمیل شده پروپوزال رشته حسابداری,نمونه پروپوزال آماده رشته حسابداری,چند نمونه پروپوزال رشته حسابداری,نمونه پروپوزال در رشته حسابداری,نمونه پروپوزال برای رشته حسابداری,خرید پروپوزال آماده رشته حسابداری,پروپوزال آماده رایگان رشته حسابداری,پروپوزال های آماده رشته حسابداری,دانلودرایگان پروپوزال آماده رشته حسابداری,پروپوزال اماده برای رشته حسابداری,نمونه پروپوزال رشته حسابداري,پروپوزال آماده رشته حسابداري,دانلود پروپوزال رشته حسابداري,
ارسال توسط ali ahamadi

 

چکیده

در این تحقیق که هدف پی بردن به اهمیت و تأثیر بازی بر دانش آموزان و اهدافی که در انواع بازی‌ها نهفته است. در این پژوهش قصد داریم که نقش بازی را در پرورش روح همکاری و همیاری در میان دانش آموزان، بروز فضایل اخلاقی سازنده در دانش آموزان، احساس استقلال و سربلندی، یادگیری بهتر مطالب درسی، انجام تکالیف آموزشی، رشد جسمانی و عاطفی و ذهنی دانش آموزان، رشد خلاقیت دانش آموزان و برقراری رابطه بهتر با دیگران، ثبات شخصیت، مسئولیت‌های دانش آموزان در اجتماع آینده بررسی نمود و اطلاعاتی هرچند نا

 


لینک دانلود:

اقدام پژوهی بازی در فرآیند یادگیری دانش آموزان و رشد ذهنی


اقدام پژوهی بازی در فرآیند یادگیری دانش آموزان و رشد ذهنی

 





ارسال توسط ali ahamadi

تجربیات مدون برای ارتقای شغلی معلمان فواید مطالعه



قیمت: ۶۹۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 101     کد محصول :6127      حجم فایل:119,55 KB      نوع فایل :rar
 

 

فوايد مطالعه‌

انسان‌ موجودي‌ كمال‌گرا است‌ و با سكون‌ و سكوت‌ سازگاري‌ ندارد او هميشه‌ به‌ دنبال‌ راهي‌ است‌ كه‌ يك‌ قدم‌پيش‌گذارد و گره‌اي‌ از مشكلات‌ خود بگشايد بنابراين‌ او براي‌ پيشرفت‌ در عرصه‌هاي‌ زندگي‌، احتياج‌ به‌ شناخت‌ نسبتاًكاملي‌ از خود و جامعه‌ دارد و بايد با گذشته‌ و آينده‌ ارتباط‌ برقرار كند.

كتاب‌ و مطالعه‌، عاملي‌ براي‌ شناخت‌ و رشد ديني‌، فرهنگي‌، اخلاقي‌ و اجتماعي‌ انسان‌ است‌. با كتاب‌ خوب‌ انسان‌ساخته‌ مي‌شود، رشد مي‌كند و براي‌ حركت‌ آماده‌ مي‌شود. كتاب‌ انسان‌ را به‌ مرزهاي‌ علم‌ و دانش‌ نزديك‌ مي‌كند و اورا به‌ قلّه‌هاي‌ رفيع‌ معرفت‌ و آگاهي‌ مي‌رساند.

كودكان‌ و نوجوانان‌ هنگام‌ باز كردن‌ كتاب‌ در حقيقت‌ درهاي‌ سعادت‌ و خوش‌بختي‌ را به‌ روي‌ خود مي‌گشايند تا درمسير ترقّي‌ و پيشرفت‌ گام‌ بردارند. كسب‌ آگاهي‌ بعنوان‌ يكي‌ از مهمترين‌ و اساسي‌ترين‌ هدفهاي‌ مطالعه‌ و كتابخواني‌مدنظر است‌ و از جهتي‌ ساير فوايد مطالعه‌ و كتابخواني‌ را هم‌ تحت‌ پوشش‌ قرار مي‌دهد.

بسياري‌ از دانشمندان‌ و روان‌شناسان‌ معتقدند كه‌ اساس‌ و زيربناي‌ شخصيت‌ انسان‌ در سالهاي‌ اول‌ زندگي‌پايه‌گذاري‌ مي‌شود و آموخته‌هاي‌ اين‌ دوران‌ تأثير عميقي‌ بر آينده‌ زندگي‌ فرد دارد. حال‌ كه‌ چنين‌ است‌ اگر مطالب‌خواندني‌ مفيد و سازنده‌ در اختيار كودكان‌ و نوجوانان‌ قرار گيرد و آنها از همان‌ سنين‌ كودكي‌ به‌ مطالعه‌ عادت‌ كنند راه‌ ورسم‌ زندگي‌ را خواهند آموخت‌ و تحت‌ تأثير داستانها و كتابهاي‌ آموزنده‌، به‌ رشد و تعالي‌ خواهند رسيد و در آينده‌ نيزبراي‌ حل‌ مشكلات‌ خود از كتاب‌ كمك‌ خواهند گرفت‌.

كتاب‌ و كتاب‌خواني‌ راهي‌ براي‌ تقويت‌ روحيه‌ي‌ ديني‌ كودكان‌ و نوجوانان‌ است‌. مطالعه‌ كتابهاي‌ ديني‌ و مذهبي‌ به‌كودك‌ و نوجوان‌ كمك‌ مي‌كند تا به‌ درك‌ صحيحي‌ از مسائل‌ ديني‌ دست‌ يابد و پيش‌ از آن‌ كه‌ دير شود به‌ رشد وشكوفايي‌ لازم‌ برسند. كتاب‌خواني‌ باعث‌ پيشرفت‌ تحصيلي‌ كودكان‌ و نوجوانان‌ مي‌گردد. همچنين‌ مطالعه‌ غير درسي‌باعث‌ بالا رفتن‌ سطح‌ فكر، فعال‌ شدن‌ ذهن‌، افزايش‌ گنجينه‌ لغات‌ و افزايش‌ علم‌ و آگاهي‌ مي‌گردد.

«خواندن‌ داستانهاي‌ مختلف‌، موجب‌ شكل‌ گرفتن‌ ارزشهاي‌ گوناگون‌ در ذهن‌ كودك‌ مي‌شود، حساسيت‌ او را رشدمي‌دهد و احترام‌ به‌ ديگران‌ در او شكل‌ مي‌گيرد رضايتي‌ كه‌ كودك‌ از مطالعه‌ بدست‌ مي‌آورد او را متّكي‌ به‌ خود بارخواهد آورد. سؤالهايي‌ كه‌ در اثر مطالعه‌ براي‌ كودك‌ مطرح‌ مي‌شود و مقايسه‌هايي‌ كه‌ او بين‌ مسائل‌ مختلف‌ مي‌كند درمجموع‌ موجب‌ مي‌شود كه‌ او فردي



لینک دانلود:

تجربیات مدون برای ارتقای شغلی معلمان فواید مطالعه


تجربیات مدون برای ارتقای شغلی معلمان فواید مطالعه


l

 





تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:تجربیات مدون معلم ابتدایی , تجربیات مدون معلم ابتدایی رایگان , تجربیات مدون یک معلم ابتدایی , تجربیات مدون معلمان ابتدایی , دانلود تجربیات مدون معلم ابتدایی , تجربیات مدون معلم سوم ابتدایی , تجربیات مدون شده معلم ابتدایی , تجربیات مدون معلم دوم ابتدایی , دانلود تجربیات مدون معلمان ابتدایی , دانلود رایگان تجربیات مدون معلم ابتدایی , تجربیات مدون معلمان , تجربیات مدون معلمان راهنمایی , تجربیات مدون معلمان استثنایی , تجربیات مدون معلمان زبان انگلیسی , تجربیات مدون معلمان ادبیات , تجربیات مدون معلمان ادبیات فارسی , تجربیات مدون معلم ورزش , تجربیات مدون معلم علوم تجربی , تجربیات مدون یک معلم ورزش , تجربیات مدون آموزگاران ابتدایی , تجربیات مدون معلم , تجربیات مدون معلم ریاضی , تجربیات مدون معلم پرورشی , تجربیات مدون معلم هنر , تجربیات مدون معلم ریاضی راهنمایی , تجربیات مدون یک معلم ریاضی , تجربیات مدون مربی پرورشی , ,
ارسال توسط ali ahamadi

چکیده گزارش:

اجرای مطلوب درس تربیت بدنی با توجه به ماهیت آن به عوامل چهارگانه برنامه، فضا، تجهیزات و دبیر متخصص بستگی دارد.  در این راستا با توجه به کاستی‌های موجود در زمینه فضا و تجهیزات، بیشترین نقش در اجرای مطلوب برنامه به عهده دبیر تربیت بدنی است.

 

مقدمه گزارش:

 تدوین طرح درس منطبق با برنامه درسی، استفاده از روش‌های نوین و توانایی بکارگیری آن‌ها در موقعیت‌های مناسب، از جمله عواملی است که ضمن کاهش تأثیر کاستی‌های موجود،بهره وری ساعات درس تربیت بدنی را نیز افزایش می‌دهد. این دفتر با عنایت به رسالت خود و همچنین با توجه به اهمیت این درس، درصدد یافتن روش‌های تدریس مطلوب و تعمیم الگوهای مناسب می‌باشد. بدین منظور جشنواره انتخا


لینک دانلود:

گزارش تخصصی درس تربیت بدنی


گزارش تخصصی درس تربیت بدنی

 





تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:گزارش تخصصی,گزارش تخصصی معلمان,گزارش تخصصی درباره,گزارش تخصصی در مورد,گزارش تخصصی دبیر,گزراش تخصصی معلم,گزارش تخصصی مربی,گزارش تخصصی آموزگار,گزارش تخصصی ورزش,گزارش تخصصی درس ورزش,گزارش تخصصی دبیر ورزش,گزارش تخصصی معلم ورزش,گزارش تخصصی مربی ورزش,گزارش تخصصی آموزگار ورزش,گزارش تخصصی درس تربیت بدنی,گزارش تخصصی دبیر تربیت بدنی,گزارش تخصصی درباره درس ورزش,گزارش تخصصی در مورد درس تربیت بدنی,گزارش تخصصی در مورد درس ورزش و فعالیت های بدنی, ,
ارسال توسط ali ahamadi

 چکیده:

 پژوهش نشان داده است که عامل بسیاری از موارد اضطراب در دانش آموزان در جو عمومی مدرسه و کلاس درس است که با اصلاح روش تدریس، در ارزیابی و ارزشیابی قابل تضعیف می‌باشد.

 و اما پژوهش حاضر در مورد فاطمه دانش آموز پایه سوم راهنمایی است که دچار اضطراب در کلاس و به خصوص در درس ریاضی است که پس ازبرخورد با این مسئله به جمع آوری اطلاعات از منابع گوناگون و استفاده از تجربیات افراد متخصص پرداخته و بعد آن‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و سپس با ارائه راه حل‌هایی به بهبود و کاهش اضطراب او پرداختم.



لینک دانلود:

اقدام پژوهی کاهش اضطراب درس ریاضی


اقدام پژوهی کاهش اضطراب درس ریاضی

 





تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:: اقدام پژوهی,اقدام پژوهی بصورت ورد,اقدام پژوهی آماده,اقدام پژوهی کامل بصورت ورد,اقدام پژوهی مقطع دبیرستان,اقدام پژوهی مقطع ابتدایی,اقدام پژوهی مقطع راهنمایی,اقدام پژوهی تدریس,اقدام پژوهی کامل و آماده بصورت ورد,تجربیات و اقدام پژوهی,اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی,اقدام پژوهی دبیر,سایت اقدام پژوهی,فروشگاه علمی آسمان سایت اقدام پژوهی ها,کافی نت آسمان سایت اقدام پژوهی,بزرگترین سایت اقدام پژوهی در ایران,تجربیات مدون دبیران,اقدام پژوهی درس ریاضی,اقدام پژوهی کاهش اضطراب درس ریاضی, ,
ارسال توسط ali ahamadi

چکیده گزارش تخصصی:

آگاهی مسؤولان و برنامه‌ریزان هنر، مدیران مدرسه‌ها‌ و معلمان هنر، از مشکلات‌ اجـرایی‌ درس هنر، در هریک از پایه‌های دورهـء راهـنمایی تحصیلی، می‌تواند تغییر در نگرش‌ها و نهایتاً ارتقای کیفی آموزش هنر را به ارمغان آورد. هر چند که زمان انجام این پژوهش، سال تحصیلی‌ 93-94 است، اما با گذشت‌ این زمان طولانی، متأسفانه مشکلات همچنان بـاقی هستند از این رو من راه‌های را برای کاربردی کردن در هنر ارائه دادم تا بلکه بتوانم این مشکل را رفع کنم. هنر نقش مهمی در پرورش افراد مبتکر و خلاق دارد. از این‌رو، در آموزش و پرورش باید بیش‌تر به آمـوزش هـنر توجه کرد و ضمن‌ بررسی جنبه‌های متفاوت آن، در‌ جهت‌ اصلاح و بهبود برنامهء این‌ درس در مدرسه‌ها گام برداشت. در پژوهشی بیان شده است، هنوز درس هنر در مدرسه‌های ما مفهوم و معنای خاصی ندارد. یکی از مشکلات این درسـ‌، کـمبود‌ وسایل و ابزار است و در مورد کتاب‌ درس هنر نیز سخن بسیار است. براساس نتایج تحقیقات انجام شده، کمبود ساعات درس هنر در برنامه‌های درسی مدرسه‌ها و کمبود معلم متخصص در‌ رشتهء‌ هنر‌، مشکلاتی و کاربردی نکردن را به وجـود آورده‌ است‌ که‌ در عدم تحقق هدف‌های‌ این درس مؤثر بوده‌اند. بنابراین لازم است، از عواملی که مانع‌ پیشرفت و کاربردی نکردن درس هنر می‌شوند


لینک دانلود:


گزارش تخصصی درس هنر


گزارش تخصصی درس هنر






تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:,گزارش تخصصی هنرآموزان,گزارش تخصصی هنرآموزان کامپیوتر,گزارش تخصصی هنرآموزان معماری,گزارش تخصصی هنرآموزان گرافیک,گزارش تخصصی هنرآموزان حسابداری,گزارش تخصصی هنرآموز کامپیوتر,نمونه گزارش تخصصی هنرآموزان,گزارش تخصصی هنرستان,گزارش تخصصی معلمان هنرستان,گزارش تخصصی مدیر هنرستان,گزارش تخصصی معاون فنی هنرستان,گزارش تخصصی معاون اجرایی هنرستان,گزارش تخصصی هنر,گزارش تخصصی هنرآموز حسابداری,گزارش تخصصی هنرآموز معماری,گزارش تخصصی هنر ابتدایی,
ارسال توسط ali ahamadi

۰ریال     تعداد صفحات: 10     کد محصول :6191      حجم فایل:29 KB      نوع فایل :rar


 

چکیده گزارش:

تحولات بی حد و حصر در بنیان های جوامع،که بر اثر حرکت از دوران گذار به سمت زندگی ماشینی و صنعتی رخ داده، به پدید آمدن شکاف هایی منجر شده که انسان های امروز را ناگزیر از همنواسازی خود با شرایط جدید کرده است.  در چنین فضایی، بحران هایی پیش روی افراد پدید می آید که اگر متوقف نشود دنیای روحی، روانی آنها را متلاطم می کند. آسیب های اجتماعی و روحی و روانی از جمله طلاق، اعتیاد، خودکشی، مشکلات تحصیلی، اختلافات خانوادگی، نارضایتی شغلی، اضطراب، افسردگی و..... محصول تحولات زندگی صنعتی اند. سؤال اینجاست که در کنار توسعه شگفت انگیز علوم و فنون دانش امروز چه چیزی باید بتواند پاسخگوی بحران های روحی،روانی انسان ها باشد؟  بحران هایی که متعاقب پیشرفت علوم و تکنولوژی بر انسان ها رخ نموده است. در پاسخ به این سؤال علم «مشاوره و روانشناسي» قد علم می کندمشاوره از تمامی فعالیتهای اخلاقی تشکیل یافته است که در آن مشاور متعهد، تلاش می کند تا به مراجع کمک کند تا به آن دسته از رفتارهایی بپردازد که بتواند به حل مشکلات و مسائل اومنجر شوند. ازطریق مشاوره و راهنمایی فرد نه تنها وضع فعلی خود رادرک می کند، بلکه از آنچه که به صورت آن در خواهدآمدنیز آگاه می شود. راجرز معتقد است که هدف بیشتر مشاغل یاری دهنده که شامل مشاوره وراهنمایی نیز می شود، افزایش رشد شخصی وروانی فرد در مسیر رشد اجتماعی است. هم چنین ازطریق «خدمات راهنمايي ومشاوره»  می توان تواناییها ونیز محدودیت های دانش آموزان راشناخت واز امکانات موجود حداکثر استفاده را به عمل آورد. مشاور تحصیلی با شناخت دانش آموزان در زمینه های گوناگون می تواند آنان را به رشته های تحصیلی مناسب راهنمایی کندوآنان را در حل مشکلات یاری دهد. اهداف آموزش وپرورش زمانی تحقق خواهند یافت که برنامه ها و محتوای آموزشی با توجه به نیازها وامکانات دانش آموزان تهیه و اجرا گردند. .در مقاله حاضرپس از ذکر مقدمه ای چند د رقسمت تجزیه وتحلیل مطالب به ترتیب به فایده و اهمیت مشاوره، تاریخچهٔ راهنمایی و مشاوره، تعاریف راهنمایی و مشاوره، اهداف مشاوره وراهنمایی، ضرورت مشاوره در مدارس،مشاوره وراهنمایی در نظام آموزش و پرورش، نقش مشاور در مدارس، امور تحصیلی، تأمین بهداشت روانی، دانش آموزان و مهم ترین وظایف کادر آموزشی در برابر برنامه مشاوره و راهنمایی پرداخته شده است.

مقدمه گزارش:

انسان تنها موجودی است که با همنوعان خودبه تبادل نظر می پردازد وبرای شناخت وحل مشکلات خود با آنان مشورت وازراهنمایی آنان استفاده می کند.راهنمایی ومشورت درطول زندگی آدمیان مطرح بوده وآنان باکسانی که مورد قبول واعتمادشان بوده مشورت می کرده اند.باتوسعه علوم انسانی ورشدعلوم رفتاری به راهنمایی ومشاوره به عنوان شاخه ای مستقل ازعلوم رفتاری توجه شد. امروزه راهنمایی ومشاوره به صورت حرفه ای یاورانه برای کمک به افرادی است که دررشد، سازگاری،تصمیم گیری، روابط خانوادگی، مهارتهای اجتماعی وشیوه زندگی مشکلاتی دارند ومشاوره به این افراد کمک   می کند تاراه حل مناسبی برای مشکلات بیابند.


لینک دانلود:

گزارش تخصصی مشاور


گزارش تخصصی مشاور

 





تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1396برچسب:گزارش تخصصی مشاور , گزارش تخصصی مشاور مدرسه , گزراش تخصصی مشاور اموزشگاه , گزارش تخصصی مشاور متوسطه , گزارش تخصصی مشاور دبیرستان , گزارش تخصصی مشاور مدرسه ابتدایی , گزارش تخصصی مخصوص مشاور , گزراش تخصصی درباره مشاور , گزارش تخصصی راجع به مشاور , گزارش تخصصی مربوط به شماور , گزارش تخصصی مشاور اموزشگاه , گزراش تخصصی مشاور مدرسه ابتدایی , گزارش تخصصی مشاور مدرسه متوسطه اول , گزارش تخصصی مشاور هنرستان , گزارش تخصصی مشاور کار و دانش , گزراش تخصصی درباره مشاور مدرسه , گزراش تخصصی مشاور بصورت ورد , گزارش تخصصی مشاور مدرسه بصورت ورد , گزارش تخصصی درباره مشاور , دانلود گزارش تخصصی دبیران , دانلود گزارش تخصصی مدیران , دانلود گزارش تخصصی معاون مدرسه , دانلود گزارش تخصصی معلمان ابتدایی , گزارش تخصصی دبیران , گزارش تخصصی مدیران , گزارش تخصصی معاون , گزارش تخصصی معاون مدارس , گزارش تخصصی معلمان , پکیج , پکیج کامل , پکیج کامل گزارش تخصصی , خرید پکیج کامل گزارش تخصصی , دانلود پکیج کامل گزارش , ,
ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی