تحقیق موسيقي كلاسيك
ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

 

تحقیق موسيقي كلاسيك



قیمت: ۶۹۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 107     کد محصول :4186      حجم فایل:99,55 KB      نوع فایل :rar 
 


 

فایل ورد قابل ویرایش

توضیحی مختصر از متن فایل  :

چکیده

مقاله حاضر در ۸ فصل  گردآوری شده است. موسیقی کلاسیک ،عناصر و اجزای موسیقی، صدای سازها، ارکستر ، پیوند سازها، موسیقی دانان، فرم ها و اصطلاحات، موسیقی باخ ،هندل، ویوالدی و پرسل ،اسکارلاتی و تلمان  را معرفی می کند.یاد گرفتن مطالب ضروری در مورد موسیقی کلاسیک آن قدر وقت و استعداد و زحمت لازم ندارد که مثلاً برای نواختن ساز لازم است. هدف ما نیز در کتاب حاضر این نیست که از شما متخصص موسیقی بسازیم، بلکه قصد ما این است که کمک کنیم تا شما شنوندة بهتری شوید و لذت بیشتری ببرید. در ابتدا خوب است نگاهی بیندازیم به بعضی عناصر اساسی در موسیقی کلاسیک.ریتم همان نبض یا ضربان قلب در موسیقی است و آن را پیش می راند. هر فعالیتی که در نظر بگیرید، از نفس کشیدن گرفته تا راه رفتن، دارای ریتم است و در موسیقی نیز ضربان و تپش معمولاً ویژگی و نوع موسیقی را معلوم می کند. مثلاً آوازهای گرگوریوسی جریانی آرام دارند، کنسرتوهای سبک باروک دارای فراز و فرودهای دقیق و منظم هستند، و بعضی موسیقی‌ها نیز ضرب متوقف دارند.ملودی توالی نت هایی است با زیر و بم های مختلف که به هم چسبیده اند تا چیز رضایت بخشی بسازند. وقتی از سالن سینما بیرون می آیید و موسیقی فیلم را با سوت می زنید، دارید یک ملودی را با سوت می زنید. وقتی آوازی از شوبرت تارهای قلب تان را می لرزاند، یا بی اختیار تم‌ِ اصلی کنسرتوی شمارة دوی راخمانینوف را زمزمه می کنید، معنی اش این است که این آهنگ سازان توانسته اند ملودی هایی بسازند که در یادها می مانند.هارمونی عبارت است از صدا دادن همزمان دو یا چند نت. هارمونی سبب غنای صدای ملودی می شود، بر الگوهای متغیر ریتمیک تأکید می کند، و به موسیقی کلاسیک غنا و رزونانس مخصوص آن را می بخشد. ارون کاپلند گفته است: «هارمونی یکی از اصلی ترین دریافت های ذهن بشر است.»رنگ، طنین یا لحن هر خواننده یا ساز سبب عمق و تنوع موسیقی می شود. مانند تفاوت یک فیلم سیاه و سفید با یک کارتون تکنی کالر است. مانند سُسی است که سرآشپز به غذا اضافه می کند، خطوط سیالی است که استاد معماری به آسمان خراش وارد می کند. مجموعة حلقة ریشارد واگنر را بدون سازهای برنجی تصور کنید، یا تصور کنید که «فور اِلیزه»ی بتهوون را به جای پیانو با ترومپت بنوازند، آن وقت متوجه می شوید که رنگ چه تأثیری بر دریافت ما دارد. صدای تلفیقی سازهای مختلف ارکستر را «رنگ ارکستری» می نامند. گاهی سازهای بادی چوبی غلبه دارند، گاهی سازهای زهی، آهنگ ساز است که این رنگ های مجزا را مخلوط و سازگار می کند تا صدای مورد نظرش ایجاد شود.ترکیب همة این اجزا و عناصر، اساس موسیقی کلاسیک است. آهنگ ساز باید این ترکیب‌ها را انجام دهد، خواننده یا نوازنده باید آن ها را اجرا کند، و در هر مقوله و دسته ای واریاسیون‌های بی پایانی وجود دارد که منتظرند تا شنوندة حریضی آن ها را ببلعد. ما کارمان خیلی ساده تر است، صرفاً میوة تلاش آن ها را می چینیم.

واژه های کلیدی: ریتم، هامونی، ملودی، تونالیته، ویولن، ارکستر، باروک

 

8 فصل تشکیل شده که در زیر عناوین فصل مختلف آن را مشاهده می کنید :

  • فصل اول را می توان مقدمه نامید تا با موسیقی کلاسیک آشنایی پیدا کنید.
  • فصل دوم به عناصر و اجزای موسیقی کلاسیک پرداخته است.
  • در سومین فصل از این مقاله صدای ساز های مختلف را شرح داده است.
  • چهارمین فصل نیز نقش ارکستر را بیان کرده است.
  • پیوند ساز ها عنوان فصل پنجم به کار رفته شده در این مقاله است.
  • همچنین در ششمین فصل می توانید مطالبی در مورد موسیقی دانان بخوانید.
  • فصل هفتم فرم ها و اصطلاحات مربوطه ذکر شده است.
  • و در آخرین فصل شما می توانید چند خطی را در مورد باروک مطالعه کنید.

موسیقی کلاسیک چیست؟

در واقع، در موسیقی کلاسیک خیلی چیز ها را می توان مطرح کرد. همان طور که سرآشپز ماهری می تواند غذای خوشایند ذائقه و حتی چشم ما بپزد، آهنگ ساز نیز اجزای گوناگون را ترکیب می کند تا اثری پدید آورد که هم گوش و هم ذهن ما آن را بپسندد.

کار آهنگ ساز البته با سرآشپز تفاوتی هم دارد. زیرا اجرا کننده نیز در موسیقی نقش مهمی دارد و می تواند با افت و خیزها و تأکیدهای خود به قطعه موسیقی حالت های جدیدی ببخشد. البته آهنگ ساز اثر را می سازد، اما اجرا کننده ضمن تبعیت از فرمول های آهنگ ساز می تواند لحن و رنگ آن را کم و زیاد کند. در موسیقی جاز بداهه نوازی حرف اول را می زند، اما در موسیقی کلاسیک، ضمن وفاداری به اثری که آهنگ ساز ساخته است، راه های مختلفی برای نواختن سازها و خواندن اصوات مطابق نیت ها و ریتم ها وجود دارد.

مطالبی بیشتر درباره موسیقی کلاسیک

برای همه ی ما این مسأله پیش آمده است که برای یادگرفتن موضوعی خاص سال ها وقت بگذاریم اما اگر بخواهیم فقط اطلاعاتی در مورد یک موضوع کسب کنیم کار سخت و دشواری نیست. مطالب این مبحث به شما برای آشنایی بیشتر با موسیقی کلاسیک کمک می کند. وقتی ما صوت های منظمی را برای بیان احساساتمان در یک مجموعه جمع می کنیم یعنی ما موسیقی نواختیم. موسیقی کلاسیک نیز مانند دیگر موسیقی ها است با این تفاوت که فرم آن ها مشخص تر است و نوع سازماندهی صوت ها نیز متفاوت است.


لینک دانلود:

تحقیق موسيقي كلاسيك




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





تاريخ : چهار شنبه 31 خرداد 1396برچسب:آشنايی با موسيقی كلاسيك, انواع موسيقی كلاسيك, پایان نامه موسيقی کلاسيک, تحقيق در مورد موسيقی کلاسيک, تحقيق موسيقی کلاسيک, دانلود تحقيق موسيقی کلاسيک, سرشت موسيقی كلاسيك, مقاله در مورد موسيقی کلاسيک, مقاله موسيقی کلاسيک, موسيقی كلاسيك چيست؟, موسيقی کلاسيک, موسیقیآشنايی با موسيقی كلاسيك, انواع موسيقی كلاسيك, پایان نامه موسيقی کلاسيک, تحقيق در مورد موسيقی کلاسيک, تحقيق موسيقی کلاسيک, دانلود تحقيق موسيقی کلاسيک, سرشت موسيقی كلاسيك, مقاله در مورد موسيقی کلاسيک, مقاله موسيقی کلاسيک, موسيقی كلاسيك چيست؟, موسيقی کلاسيک, موسیقی, تحقیق در مورد موسیقی دوره کلاسیک, خرید مقاله, دانلود پروژه, دانلود مقاله, دانلود مقاله در مورد موسیقی دوره کلاسیک, دانلود مقاله فارسی, دانلود مقاله موسیقی دوره کلاسیک, سایت مقاله, مقاله در مورد موسیقی دوره کلاسیک,تحقیق موسیقی کلاسیک,مقاله موسیقی کلاسیک,تحقیق درباره موسیقی کلاسیک,تحقیق در مورد موسیقی کلاسیک,
ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی