طرح جابربن حیان پنجم تفاوت بین موسیقی و سر و صدا
ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

 


فرمت فایل ورد و قابل ویرایش

تعداد صفحات مندرج در توضیحات فایل

طرح جابربن حیان پنجم تفاوت بین موسیقی و سر و صدا

این مجموعه شامل:

  • پوستر های طرح جابربن حیان در مورد تفاوت بین موسیقی و سر و صدا
  • تابلوی نمایش طرح جابربن حیان  در مورد تفاوت بین موسیقی و سر و صدا
  • عکس جابربن حیان در مورد تفاوت بین موسیقی و سر و صدا
  • مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان تفاوت بین موسیقی و سر و صدا
  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.

قسمتی ازطرح جابربن حیان پنجم تفاوت بین موسیقی و سر و صدا

بهترین صدا

سیستم‌های استریو چیزی معروف به نقطه مرکزی sweet spot دارند که در میان دو اسپیکر قرار دارد. شنوندگانی که در نقطه مرکزی قرار می‌گیرند، قادرند صدای خروجی از دو اسپیکر (بلندگو) را به طور مساوی بشنوند و بنابراین بهترین صدای استریوفونیک (تقویت کننده صوت از سه جهت) را تجربه می‌کنند. اگر چه متأسفانه، نقطه مرکزی به منطقه‌ی نسبتاً کوچکی محدود می‌شود و شنوندگان خارج از این محدوده، تنها یک یا دیگر کانال صوتی را خواهند شنید.

استریو

بسیاری از ما واژه‌ی «استریو» را که بر روی هدفونها یا سیستم‌های بلندگو چاپ شده است، دیده‌ایم، بدون آنکه به این فکر بیافتیم این واژه به چه معناست. بعضی از ما حتی ممکن است در مورد یک اصطلاح به ظاهر منسوخ شده یعنی مونو چیزهایی شنیده‌ باشیم. اینها چه هستند؟ در این مقاله، به این سئوال پاسخ داده و همچنین از طریق مقایسه‌ای میان صدای مونو (صدای تک کاناله) و استریو به شما خواهیم گفت که کدامیک بهترند.

چنانچه از مادر بزرگ خود بپرسید، احتمالاً به شما خواهد گفت که موسیقی امروزه فاقد «گرمای» لازم است. با کند و کاو بیشتر سخنان او، حتی ممکن است از روزهای خوب گذشته داستان‌هایی بگوید که در آشپزخانه زمانیکه مشغول پختن کیک سیب بوده با آهنگهایی از خوانندگان قدیمی که از یک رادیوی ترانزیستوری تک اسپیکری (بلندگو) پخش می‌شدند، به رقص در می‌آمد. احتمالاً به شما خواهد گفت که در آن زمان موسیقی بهتر از زمان حال بوده است. اما آیا واقعاً به کل این گرما و دلپذیری از موسیقی امروزه رفته است؟

تا دهه‌ی۱۹۶۰ صدای مونو (مونوفونیک یا تک صوتی)، قدرت برتر بود. تمام موسیقی و اصوات دیگر از این دست، سابقاً با استفاده از این فن آوری تولید و ضبط می‌شدند. اگر چه، با ظهور فن آوری صدای استریو (استریوفونیک) در سالهای بعد، این صدا به سرعت و تقریباً به طور کامل جایگزین صدای مونو شد و اکنون صدای مونو تنها به کاربردهای تخصیص یافته‌ی خاص و کم هزینه محدود می‌شود.

بنابراین، چگونه تکنولوژی صدای استریو، که گفته می‌شود فاقد گرمای لازم است، توانسته به چنین پذیرش و مقبولیت عمومی دست یابد. برای پی بردن به آن، مجبوریم کند و کاو عمیق‌تری داشته و به عملکردهای تکنولوژی‌های مونو و استریو نگاهی بیاندازیم.

 


لینک دانلود:


 طرح جابربن حیان پنجم تفاوت بین موسیقی و سر و صدا

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





تاريخ : چهار شنبه 11 بهمن 1396برچسب: ,طرح جابر پنجم دبستان,طرح جابر پنجم ابتدایی,طرح جابر کلاس پنجم دبستان,طرح جابربن حیان پنجم دبستان,طرح جابر برای کلاس پنجم دبستان,طرح جابربن حیان پایه پنجم دبستان,طرح جابر پایه پنجم ابتدایی,موضوع طرح جابر پنجم ابتدایی,طرح جابر ابن حیان پنجم ابتدایی,طرح جابر پایه ی پنجم ابتدایی,طرح جابربن حیان پایه پنجم ابتدایی,طرح جابر بن حیان کلاس پنجم ابتدایی,طرح جابر بن حیان مدارس ابتدایی پنجم,طرح جابر کلاس پنجم,طرح جابر کلاس پنجم ابتدایی,موضوعات طرح جابر کلاس پنجم,موضوع طرح جابر کلاس پنجم,نمونه طرح جابر کلاس پنجم,عکس طرح جابر کلاس پنجم,طرح جابربن حیان کلاس پنجم من,طرح جابر پایه پنجم,طرح جابر در پایه پنجم,موضوعات طرح جابربن حیان کلاس پنجم ابتدایی,موضوع برای طرح جابربن حیان کلاس پنجم,طرح جابر پنجم,طرح جابر پنجم ابتدای,نمونه طرح جابر پایه پنجم,نمونه طرح های جابربن حیان پایه پنجم,نمونه کار طرح جابر پایه پنجم,نمونه های طرح جابر پایه پنجم,نمونه طرح جابربن حیان پایه پنجم,نمونه هایی از طرح جابر پایه پنجم,نمونه طرح جابربن حیان کلاس پنجم,موضوعات طرح جابربن حیان پنجم ابتدایی,
ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی